Webfejlesztés

Mindennek alapja

Az online jelenlét egy weboldallal kezdődik

Fogjuk a közös ötleteinket, és egy izgalmas valósággá alakítjuk át

Rugalmasság

Egy weboldal fejlesztésekor már a kezdeti stádiumban figyelembe vesszük a legrissebb fejlesztési sztenderdeket és olyan oldalt adunk át, ami könnyen optimalizálható, és keresőbarát. Bár szeretünk saját tartalomkezelő rendszert használni, sok megkeresés érkezik, ahol elvárás a WordPress használata. Noha a WordPress egy nyílt forráskódú szoftver tele sebezhetőséggel, szerencsére jártasak vagyunk a témában és hatékonyan védjük oldalainkat a megfelelő bővítmények és a kódban történő manuális módosítások segítségével.

Webfejlesztés marketing online havi szolgáltatás

A munka spektruma

Teljeskörű szolgáltatás keretein belül nyújtunk webfejlesztést, karbantartást és támogatást. Szolgáltatásunk részeként weboldala folyamatos védelmet élvez a támadók ellen és a keresőoptimalizálás mellett szakértő kollégáink a maximumot hozzák ki Adwords fiókjaiból.

Mobilra optimalizálva

Mobilnetet 2,6 millióan használnak hazánkban, amely az okostelefon- vagy tablet-használók kétharmadát jelenti az eNET – Telekom “Jelentés az internetgazdaságról” 2016 augusztus és szeptember hónapjában végzett kutatása szerint.

A felmérést a kutatók a 18 éven felüli magyar internetezők körében folytatták a Veva online kutatási közösségen keresztül. Az eredmények alapján a felnőtt magyar internetezők kétharmada használ okostelefont és negyede használ tabletet.

Ilyen számok mellett nehéz elmenni szó nélkül, mi pedig ennek szellemében fejlesztjük weboldalainkat.

Weboldal optimalizáció

A jó weboldal titka nem merül ki a szép kialakításban. Számtalan olyan paraméterre kell figyelni, amik hosszú távon befolyásolják a teljesítmény, így többek között kiemelt hangsúlyt fektetünk a sebességre és a használhatóságra.

SEO - Keresőoptimalizálás

Bár a Keresőoptimalizálás önmagában nem a fejlesztési folyamat része, a Google algoritmusa számos kritériumával érinti azokat a tényezőket, amikre már a weboldal elkészítésének korai fázisában gondolni kell. A weboldal csak akkor tudja ellátni a funkcióját, ha rá is találnak az emberek.

Biztonsági intézkedések

Nincs feltörhetetlen weboldal, de mindent megtehetünk annak érdekében, hogy minimalizáljuk a kockázatokat és, hogy elkerüljük a támadással járó károkat. A WordPress jó választás lehet egy vállalati weboldalnak, de ha valaki nem ismeri a sebezhetőségeit, nem tudja megtenni a szükséges óvintézkedéseket. Mi bizonyítottan, sikerrel hárítjuk el a támadásokat.

Aki keres, az talál!

Hirdetni szeretné szolgáltatásait a Google hálózatában? Vagy csak előrébb szeretne kerülni a kereső találati listáján? A nem megfelelő stratégia olyan, mintha rossz telefonszámot és címet tennénk marketing anyagainkra.

Mi a hosszútávú együttműködés hívei vagyunk